Képző adatbázis

A Tempus Közalapítvány szervezésében és közreműködésével folyamatosan zajlanak olyan hazai és nemzetközi események, amelyek hozzájárulnak az Erasmus+ program és az Európai Szolidaritási Testület támogatásával megvalósuló kezdeményezések, és így közvetve a fiatalok, illetve az ifjúsági szektor fejlődéséhez.

Ezek az események sokféle lehetőséget foglalnak magukba: 

  • nemzetközi és hazai képzéseket,
  • találkozókat, 
  • pályázatíró műhelyeket,
  • projektek megvalósítását támogató műhelymunkákat stb..

Megvalósításukban olyan képzők és facilitátorok vesznek részt, akiknek nem csupán a nemformális tanulási módszerek, de az érintett programok, az Európai Szolidaritási Testület és/vagy az Erasmus+ terén is van tapasztalatuk. 

Az események képzői feladatainak ellátását az általunk kiküldött felhívásokon keresztül lehet megpályázni. 

A felhívásokat elsősorban azoknak a szakembereknek juttatjuk el, akik az alábbi űrlap kitöltésével jelentkeztek az ifjúsági területen jártas képzőket és facilitátorokat magába foglaló szakemberi körbe, és akiknek szakmai tapasztalati háttere megfelel a terület követelményeinek.

Képzői lehetőségek nemzetközi színtéren

A SALTO Education and Training honlapján is érdemes tájékozódni az aktuális képzői lehetőségekről, illetve ott is létrehozni egy tréneri profilt, hogy nemzetközi szinten is láthatóvá váljon a tevékenységed.

A jelentkezés feltételei

Az alábbi feltételek birtokában, a kérdőív kitöltésével lehet jelentkezni.