Nemzetközi események az aktív részvétel témájában

Összegyűjtöttük azokat a közelgő nemzetközi eseményeket, amelyek hasznos tudást és kapcsolati hálót nyújthatnak a területen aktív vagy fejlődni kívánó szervezeteknek.

How are municipalities involving youth in their decision making?

Időpont: 2023. október 15-18.

Helyszín: Norvégia

A tanulmányúton a norvégiai helyi döntéshozás, az aktív társadalmi részvétel, a fiatalok bevonásának gyakorlataival ismerkedhetnek meg a résztvevők.

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 3.

Részletek és jelentkezés…


Municipalities4Democracy - Local youth policy and youth voice, 

Időpont: 2023. november 27. – december 1. 

Helyszín: Belgium

Önkormányzatok képviselőinek és a helyi döntéshozatal résztvevőinek szóló képzés, amely a Democracy Reloading együttműködés keretében született Toolkit hatékony használatáról (is) szól. A Toolkit célja, hogy segítséget nyújtson egy ifjúságbarát önkormányzat kiépítéséhez. Az esemény munkanyelve: angol és francia.

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 17.

Részletek és jelentkezés…


Youth's voice in decision-making: A matter of a strategy!

Időpont: 2023. szeptember 20.

Helyszín: online

Az esemény fókuszában a fiatalok önkormányzati döntéshozási folyamatokba való bevonásának módjai állnak. Az alkalom egy webinárium-sorozat része: mindegyik esemény egy-egy kompetenciaterületet dolgoz fel. Ez A fiatalok döntéshozatalban való részvételére vonatkozó politika, stratégia és struktúra kidolgozása kompetenciájáról szól.

Jelentkezési határidő: 2023. szeptember 17.

Részletek és jelentkezés…


Municipal youth dialogue: Make it work, make a change! 

Időpont: 2023. november 22.

Helyszín: online

A webinárium során megvizsgáljuk, mit tehetnek az ifjúságügyi felelősök az ifjúsági képviselők és a helyi önkormányzatok közötti párbeszéd és együttműködés folyamatának menedzselése érdekében. Az alkalom egy webinárium-sorozat része: mindegyik esemény egy-egy kompetenciaterületet dolgoz fel. Ez A fiatalok döntéshozatalban való részvételére vonatkozó politika, stratégia és struktúra kidolgozása kompetenciájáról szól.

Jelentkezési határidő: 2023. november 19.

 

Részletek és jelentkezés…